Vuosikerrat

Vuosikerrat

lauantai 2. helmikuuta 2013

Hyviä hankintoja!

Sain viimeinkin päätettyä lattiamateriaalin. Olin jo tulla hulluksi kaikkien 1-särmäisten ja -sormisten lankkujen ja niiden jäljitelmien, ohuiden ja paksujen parkettien ja kaikkien mahdollisten ja mahdottomien pintakäsittelyjen tulvassa. Oli kelluvaa ja liimattavaa ja ties mitä. Ravasin rautakaupoissa tutkimassa malleja ja hikoilemassa talvitamineissani. Hinta- laatusuhteesta on mahdoton ottaa selvää tässä viidakossa. Havupuu on liian pehmeänä (koirat) poissuljettu vaihtoehto.
Sitten sain vinkin keskisuomalaisesta Kyyjärven sahasta, joka toimittaa ympäripontattua koivua suoraan sahalta työmaalle, ilman välikäsiä. Eli se on nyt sitten 28x95-senttistä koivulautaa suoraan vasoihin  kiinnitettynä. Ja vaaleanharmaa maali päälle. Samaan tyyliin kuin on jo vanhan oh:n lattiassa. Ei kovin eksoottista, mutta sopii tyyliin.
Lisäksi sain tilattua monen mittauskierroksen ja puhelun jälkeen Netraudasta (tammikuun tarjous) Arken kierreportaat keittönnurkkaan, kylmälle vintille vievät. Sain rakennustarkastajalta siunauksen noille, eivät täytä rakennusmääräysten vaatimuksia lämpimiin tiloihin johtavista portaista.
Ja sitten tilasin eristeitä! Lauantaiaamun tympeähkö urakka oli kysellä hintoja eri paikoista: ekovilla on kallista... Sitten tärppäsi: Narvan raudasta löytyi erä villoja vanhaan hintaan. Iskin heti kiinni: tunnin nettipeuhaamisella ja soittelulla olin säästänyt 350 euroa. Ihan kiva tuntipalkka :) Hyvillä mielin treeneihin.
Tiistaina pihassa töröttää sitten - toivottavasti - hirmuinen villakasa.
Ja onneksi ei ole hirmupakkasia eikä sellaisia ole ennustettukaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti