Vuosikerrat

Vuosikerrat

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Päätöksiä, päätöksiä

Oliivilehto, Väinönputki vai Lepo? Ikuisuuden jo hylkäsin, koska en halua viettää loppuikääni ikuisuuden leimaamassa keittiössä...Kysymys on siis keittiön seinien väristä, joka on vihreä, mutta sävy vielä pitäisi päättää.
Ja päättämistähän riittää. Pitäisi pikkuhiljaa päättää esimerkiksi kylppärin kalusteet ja kaakelit. Aina kun löydän jonkun kivan, se on justiinsa se pyörryttävän kallis malli.
Olisi ihan justiinsa päätettävä myös ruokahuoneen seinien ja lattian kohtalo. Ja kukahan nuo ehtisi kunnostaa, kun aika menee uuden puolen kimpussa?
Keittiökaapistoaihioiden kanssa tuli vietettyä tuskainen lauantaipäivä - siis koko päivä ilman, että sain kovinkaan paljon aikaan. Yritin  vain selvittää, mikä kuuluu  minnekin ja tuliko kuormassa juuri tilattu tavara. Lopputulos: eipä tullut. Ainakin laatikoissa (20 kpl) on jotain häikkää.
Aikaa on enää rapiat kuukausi ja tekemistä on ihan hirveästi. En halua muuttaa keskeneräiseen taloon,en! Odotan kauhulla lumien sulamista ja sen alta paljastuvaa kuravelliä ja joka puolella lojuvia lautakasoja ja kaikenmaailman rompetta.
Ainiin: rakentaminen on kivaa, melkein pääsi unohtumaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti