Vuosikerrat

Vuosikerrat

torstai 2. toukokuuta 2013

Maalia, vaihtoja, ja muuta säätöä

Terassia tyrkkää. Siitä tulee aivan liian pieni! Sitä kyllä pelkäsinkin

Kuistin katto saadaan vihdoin katettua, kun Ruukki suvaitsi toimittaa peltiä

Aika sekavaa edelleen, mutta vähän pilkahtaa jo keittiön tuleva ilme
Kylpyhuoneen seinät kohta laatoitettuVappu hurahti keittiön seiniä maalatessa. Hiski touhusi mukana ja oli tietysti yltä päältä maalissa.
Kylpyhuoneen seiniä laatoitetaan - torstaiaamuna roudasin takaisin Starkille vääräty lattialaatat ja bodasin uudet kyytiin. Huoh. Beessi vaihtui vaaleanharmaaseen, samaan kuin kaapiston ovissa.
Liesituuletin asennetaan tänään, samoin induktioliesi ja kattolistoja on toivottavasti asenneltu paikoilleen. Keittön sekasotku vähenee ja se alkaa näyttää hyvältä.
Kattopeltien pitäisi myös tulla tänään.
Kävin Bauhausissa tutkimassa hanoja ja valitsin samalla pytyn, en vaan jaksanut ottaa sitä mukaan, siis ihan fyysisesti. Suihkuhanojen kanssa taidan nyt seota lopullisesti: tarjolla on vaikka mitä valoavaihtavaa härveliä Minä haluan ihan tavallisen suihkusetin: suihkun letkuineen, jonka voi laittaa kattoon tai käteen plus hanat, joista voi lorottaa vettä. Enhän mä sellaista systeemiä löytänyt, ehkä semmosia ei enää myydä.
Paljon on tehty, mutta paljon vielä tekemättä - väliovet asentamatta, keittiön ja eteisen lattiat hiomatta ja maalaamatta. Siinäpä onkin  vähän taas säätämistä, kun putkimiehen pitäisi päästä tekemään hommansa puolesta viikosta eikä maalatuilla lattioilla voi kävellä...Ja minähän muutan äitienpäiväksi, vaikka mikä olisi.  Helkutin helatorstai, kun sotkee taas systeemit.
Ja pihasta en viitsi mainita mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti