Vuosikerrat

Vuosikerrat

maanantai 13. toukokuuta 2013

Muutto!

Valkovuokot kukkivat tontilla
Kuva viikon takaa

Poistoilmalämpöpumppua kannetaan sisään - painoia 155 kiloa, ahdasta

Pömpelin tieltä jouduutiin poistamaan valmiiksi laatoitettu pylväs ahtauden takia. Lisätöitä ja kh:n käyttöönotto siirtyy. Väliaikainen pylväs kannattelee


Lamput ja hana!

Liesituuletin!

Jari-sähkäti ryhmäkeskuksen kimpussa. Keittiö sai sähköt.
Äitienpäivän aatto oli merkittävä päivä: ensimmäinen yö remontin alkamisen jälkeen Hiishollissa. Iltapäivällä kello kolme näky ei tosin hivellyt silmää eikä kustunut asettumaan taloksi. Viiden tunnin intensiivisen raivaamisen ja järjestelyn jälkeen tilanne oli muuttunut huomattavasti.
Vettä ei tule, kylpyhuone on ihan vaiheessa, keittiö kesken, eteinen täysin kesken. Ruokahuone, olohujone ja makkari ovat käyttökunnossa. Sillä mennään toistaiseksi. 
Poistoilmalämpöpumppu oli aiheuttaa täydellisen katastrofiin, mutta jonkinlainen ratkaisu ongelmaan saatiin, ei tosin kovin hyvää eikä kaunista.
Ilmastointimiehet ovat viettäneet vintissä kaksi täyttä päivää putkia vetämässä ja homma jatkuu. Täysin käsittämätöntä, millainen määrä putkea tarvitaan yhden pirtin  ilmastointiin nykyään. En uskalla edes ajatella työstä lankeavaa laskua...
Pukimies on aloitellut siellä täällä ja vesimittari tuotiin tänään, maanantaina.
Lumonin mies kävi katsomassa terassia ja anoi alustavan tarjouksen. Voi, voi, ei taida mahtua budjettiin.  Kamalasti tekisi kyllä mieli lasittaa. 
Huomenna ja ylihuomenna käsitellään keittiön lattia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti